Menjadi isteri pujaan suami.

Tinggalkan komen

Disember 31, 2007 oleh zamrimohamad


Seperti saya katakan dahulu, saya bertapa memberi fokus kepada beberapa perkara dalam hidup sebelum menjelang tahun 2008. Saya gelarkan tahun hadapan sebagai tahun stabiliti. Maka beberapa urusan perlu dibereskan sebelum bermula tahun baru.

Apa yang berlaku sepanjang tiga puluh hari lalu. Perkara rutin sudah semestinya menulis. Saya menerima panggilan daripada editor perolehan berkenaan dua buku cadangan yang saya ingin tulis bersama-sama penulis lain. Berita yang menggembirakan. Kedua-dua cadangan buku diterima dan saya diminta menghantar dalam tempoh tiga puluh hari.

Saya memilih fokus kepada sebuah buku ditulis bersama penulis Tip-Tip Poligami : Di Bawah Naungan Aisyah iaitu Tuan Imran Yusof.

Tip-Tip Poligami : Di Bawah Naungan Aisyah adalah salah satu buku yang pernah mendapat kedudukan bestseller PTS Islamika.

Buku kami tulis bersama mempertembungkan dua perspektif, perspektif penulis 40-an dan 20-an dalam satu topik yang sama. Buku bagaimana menjadi isteri pujaan suami sepanjang hayat.

Dari zaman bujang sehinggalah menginjak kaki ke alam perkahwinan. Buku ini ditulis dari sudut pandang pengalaman dan komunikasi. Tidak ada satu buku dalam pengetahuan kami membawa sudut pandang dua generasi mengenai dunia pasangan. Ia disusun dengan mengambil kira kepentingan pembaca berstatus si dara mahupun yang sudah bergelar isteri.

Jika saudara dan saudari pembaca blog ini berminat melihat kulit buku dan isi kandungan buku ini, isikan e-mel di kotak yang terletak di bawah. Sehingga hari ini, kami akan kekal menyimpan ia sebagai rahsia. Daftar di bawah:

email:

Powered by NotifyList.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Jumlah Pelawat

  • 371,042 pembaca

Klik Seminar Kami

Buku tulisan saya

Kategori

Koleksi Penulisan

%d bloggers like this: