Majalah realiti pengantin, indah andaman pengantin, selamat pengantin

Tinggalkan komen

November 24, 2008 oleh aliman


 • Berita terkini Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2010 bermula pada 19 Mac sehingga 28 Mac 2010
 • Sejumlah 14 buku tulisan Zamri Mohamad terbitan PTS Publication and Distributor akan menemui pembaca diPWTCsempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2010(KLIBF 2010)
 • Buku tulisan Zamri Mohamad diterbitkan di bawah anak syarikat PTS iaitu PTS MilleniaPTS ProfessionalPTS One. Antara anak syarikat lain di bawah PTS ialah PTS IslamikaPTS Fortuna dan PTS Litera
 • Entri terbaru di bawah

  —–

  ——
  “Seolah-olah  Kursus Perkahwinan dari rumah. Begitu lengkap diceritakan satu persatu. Bukan mudah mengumpulkan rahsia bahagia pasangan. Tetapi dia melakukannya. Saya akan katakan inilah pakej ala Kursus Perkahwinan terlengkap saya pernah baca!”

  Jauh lebih lengkap berbanding kursus perkahwinan  yang kita hadiri.

  Cerita lelaki yang bakal menjadi suami dan pasangan kita yang hanya diceritakan oleh lelaki dan pasangan  yang sudah lebih 30 tahun berumahtangga.”

  Kursus perkahwinan hanya menceritakan  perkara teknikal. Tetapi ini menceritakan mengenai jiwa si dia.

  “Rahsia memikat hati si lelaki sebelum dan selepas  berkahwin terbongkar. Sejak tahun 2006, ramai wanita telah memperolehinya. Kini resipi cinta bahagia dikongsi kepada anda.”

  Ia dikumpulkan dan diceritakan begitu teliti, sehinggakan orang lelaki bimbang hati mereka mudah ditawan dan tidak mudah berpaling selain daripada diri saudari. Saya telah temui. Klik di sini

  ——
  Dari Kuala Lumpur ke Pahang

  Sekampus 2001- 2006 saudara Wahyu Hidayat (tiga dari kanan)
  Selamat Pengantin Baru kepada sahabat di kampus, saudara Wahyu Hidayat Shuaib. Mendirikan rumahtangga dengan rakan sekolahnya dahulu. Jumpa, tidak berjumpa, berjumpa semula di sekolah di mana beliau mengajar kini. Katanya, “Itulah jodoh. Pusing-pusing kemudian berjumpa juga,” senyum lebar saudara Wahyu.

  Kami sama-sama memasuki Universiti Islam Antarabanga Malaysia (UIAM) pada tahun 2001. Seingat saya, kami berjumpa pertama kali ketika mendaftar di Pusat Aktiviti Kebudayaan (CAC). Beliau mengambil jurusan Sejarah. Jika duduk pada waktu petang di biliknya, beliau akan bercerita mengenai sejarah. Lebih-lebih lagi sejarah kaum Red Indian dan teori berkaitan dengan hubungan kaum Red Indian dengan penduduk pribumi di Malaysia.

  Hari ini beliau mengajar kelas pendidikan khas di sekolah yang mempunyai sekitar 150 pelajar.

  Selamat Pengantin Baru Cikgu Wahyu. Bacaan wajib pengantin lama dan baru KLIK di sini

  zamri_k.jpg

  ZAMRI MOHAMAD merupakan penulis bebas, blogger, jurulatih penulis bebas. sepenuh masa Beliau menghasilkan buku-buku perhubungan, karier dan cinta. Buku-buku beliau kini berada di Malaysia dan boleh dibeli secara online bagi pembaca di Singapura, Indonesia dan Brunei. Pembaca blog ini boleh memilikinya  dan penghantaran ke rumah  hanya melalui pembelian online. Klik dan dapatkan hari ini

  Tinggalkan Jawapan

  Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

  WordPress.com Logo

  Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

  Google photo

  Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

  Twitter picture

  Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

  Facebook photo

  Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

  Connecting to %s

  Jumlah Pelawat

  • 371,042 pembaca

  Klik Seminar Kami

  Buku tulisan saya

  Kategori

  Koleksi Penulisan

  %d bloggers like this: