Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 perkenal ‘Khadijah’

Tinggalkan komen

Januari 29, 2010 oleh aliman


Info sisipan

Berita terkini Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2010 bermula pada 19 Mac sehingga 28 Mac 2010 Sejumlah 14 buku tulisan Zamri Mohamad terbitan PTS Publication and Distributor akan menemui pembaca di PWTC sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2010(KLIBF 2010)
Buku tulisan Zamri Mohamad diterbitkan di bawah anak syarikat PTS iaitu PTS Millenia,PTS Professional, PTS One. Antara anak syarikat lain di bawah PTS ialah PTS Islamika,PTS Fortuna dan PTS Litera Turut boleh didapati di rangkaian kedai buku MPH, MPH Online, Popular Bookstores,Bookcafe dan E-kedai.net

Teruskan membaca entri di bawah

———-

Sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010, PTS Millenia bakal memperkenalkan siri buku terbitan mereka, antaranya berjudul Bagaikan Khadijah di Hati Rasullullah.

Ini adalah vote atau undian para pembaca mengenai buku Bagaikan Khadijah di Hati Rasullullah

Pertama daripada cik puan Nuha Nusaibah. Beliau meminati penulis-penulis seperti Kahlil Gibrán, Amy S. Foster, Francesca Lia Block. Berasal dari Butterworth, Pulau Pinang.

Pandangan beliau mengenai buku Bagaikan Khadijah di Hati Rasulullah.

Sumber Goodreads

Kedua daripada cik puan Zafirah dari Kelantan. Beliau juga membaca karya fiksyen seperti The Complete Sherlock Holmes: All 4 Novels & 56 Short Stories (paper). Pandangan beliau mengenai buku Bagaikan Khadijah di Hati Rasulullah.

Sumber Goodreads

Ketiga daripada cik puan Crystal Grey. Beliau dari Shah Alam. Cenderung membaca buku thriller, ilmiah, agama, sejarah dan biografi. Beliau membaca karya Ramlee Awang Murshid, Imaen dan Abdul Latip Talib. andangan beliau mengenai buku Bagaikan Khadijah di Hati Rasulullah.

Sumber Goodreads

Kepada para pembaca Bagaikan Khadijah di Hati Rasulullah yang telah memiliki melalui kedai buku MPH, Popular, Bookcafe dan kedai-kedai buku berhampiran, ucapan terima kasih daripada penulis. Komen dan pandangan amat ditunggu-tunggu daripada pembaca di blog, emel dan Facebook.

Lontarkan komen pada ruangan yang disediakan.

——–
Terkini! Zamri Mohamad adalah penulis 15 buah buku, jurulatih penulis bebas, perunding di Akademi Penulis dan jurulatih pemasaran perniagaan kecil di internet di kursusperniagaan.com dalam bidang penulisan iklan di internet. Sertai seminar, miliki buku dan ketahui lebih lanjut penulis buku di Malaysia di laman web rasmi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Jumlah Pelawat

  • 371,042 pembaca

Klik Seminar Kami

Buku tulisan saya

Kategori

Koleksi Penulisan

%d bloggers like this: