11

Disember 31, 2010 oleh zamrimohamad


Aktiviti training Zamri Mohamad bulan ini

Zamri Mohamad adalah penulis 10 buah buku, jurulatih penulis bebas, perunding di Akademi Penulis dan jurulatih pemasaran perniagaan kecil di internet di kursusperniagaan.com dalam bidang penulisan iklan di internet. Sertai seminar, miliki buku dan ketahui lebih lanjut penulis buku di Malaysia di laman web rasmi.

11 thoughts on “

  1. yginsaf berkata:

    me pernah mbuat buku.. dr pengalaman me yg daif ini, mbuat buku sekadar hobi saja.. semoga anda berjaya dgn apa yg diusahakan..

  2. rai berkata:

    Salam Saudara Zamri,Ada member berhajat nak dapatkan buku Cari Duit Sebagai Penulis Bebas tu.Dah kelintar 3,4 MPH sekitar Lembah Klang.Buku saudara yang lain ada,kecuali buku tu.Kat mana lagi ya ada jual, selain online?Thanks a lot.Salam ziarah sekali lagi.

  3. Cuba di Popular the Curve, insya Allah🙂

  4. dingin berkata:

    Sedang bertafakur di surau motivasi minda

  5. vovin berkata:

    duduk bertafakur di surau motivasi minda

  6. wanzu berkata:

    sedang duduk bertafakur di surau motivasi minda

  7. Mat Jan berkata:

    semoga kita berjaya.saya juga bertafakur di surau motivasi minda

  8. “Surau sebelah kanan bawah tangga utama, ini bilik menunggu,” kata makcik Tipah, janitor veteran sambil mengelap pintu lif.

  9. rastom berkata:

    Tuan Zamri, saya tergelak dengar “Ini satu ombak baru”, bertambah gelak kemudian muncul correct3x. tahniah! cuma kalau boleh jangan ulang ulang frame, apa kata tambah frame baru..walaubagaimanapun ini idea yang penuh gimik! (macam kenal jer suara tu hehehe)

  10. en.mizan berkata:

    ulat buku@ ulat blog?? huhu

  11. Aku dengar Irfan Khairi kaki temberang.. betul ke?..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Jumlah Pelawat

  • 356,066 pembaca

Klik Seminar Kami

Buku tulisan saya

Kategori

Koleksi Penulisan

%d bloggers like this: